La Nouvelle Table

16-09-2017

La Nouvelle Table by Merci for Serax.

NIEUW IN ONZE WINKEL

Sharing is the new eating.

Tijdens de beurs Maison & Objet te Parijs, introduceerde Serax haar gloednieuw servies ontworpen door bekende lifestyle winkel Merci te Parijs.

Vandaag de dag willen we niets liever dan ons in het gezelschap van familie of vrienden tegoed doen aan een grote variëteit aan tapas en 'small plates' waar iedereen vrolijk van meepikt. Om aan deze nieuwe levensstijl tegemoet te komen, heeft Merci, in samenwerking met Serax, een hele reeks unieke en functionele schaaltjes en bordjes ontworpen, geïnspireerd op de beroemde 'American Modern Dinnerware' van Russel Wright en de traditionele Japanse 'bento'. De collectie is vervaardigd uit zandsteen en esdoornhout, in vier verschillende kleuren, en ontworpen als een puzzel van twaalf stukken die op allerlei manieren in en op elkaar passen. En nu ben jij aan zet!


Kom gerust eens langs om dit nieuw servies te bewonderen en laat je inspireren dit eenvoudig maar ingenieus design : alles past op mekaar, laat je fantasie de vrije loop om je uniek servies samen te stellen.

Werk je liever sober in één van de vier kleuren of meng je alle kleuren door mekaar ? alles kan. Persoonlijk, vind ik dat het trouwens perfect match met het servies van Anita Le Grelle of zelfs met Pure van Pascale Naessens.